Biodlingskurs

Biodlingskurs Biodlarkurs Biodling Kurs

Gå en kurs i biodling hos oss. Sedan 1930-talet har tusentals biodlare utbildats i Huddingeortens Biodlareförening. Välkommen du med!

Nybörjarkurser våren och sommaren 2021

En direkt övergång från teori till praktik ger bäst resultat. Kurserna börjar i slutet av januari 2021. Information och anmälan till johann@artcopy.se

Studieledare: Johann Lang och Hans Samland
Kurslitteratur: Bin till nytta och nöje
Kurslokal för teorilektioner: Kulturhuset Gula rummet, Sjödalstorget 1, Huddinge C
Plats för praktiklektioner: Föreningsbigården i Sundby

OBS! Med anledning av den pågående pandemin har Styrelsen beslutat att bigården på Sundby hålles öppen i begränsad omfattning om onsdagskvällar från och med 6 maj i sommar. De praktiska lektionerna för kursdeltagare är uppskjutna tillsvidare och ersätts med filmer när vi har tillfälle att göra det. Läs mer om restriktionerna här.

Våra kurser blir ofta snabbt fulltecknade så var ute i god tid. Är kursen fulltecknad så kan du även bli medlem i föreningen och hjälpa till i arbetet på bigården i Sundby, det är ett utmärkt sätt att lära sig den praktiska delen av biodlingen.

Kommentarer från deltagare

Varmt tack för en bra och rolig kurs. Det har varit väldigt lärorikt, trevligt och inte minst roligt att det varit teoridelar varvat med praktiska delar. Utöver det har det varit trevligt att träffa så mycket trevliga blivande och befintliga “binördar”. Varmt tack också för att ni är så vänliga, hjälpsamma och uppmuntrande! /Karin